Melcher de Vries

Gitaarles Westerveld (akoestisch/elektrisch)

"Heb je altijd al gitaar willen leren spelen of wil je je vaardigheden verbeteren? In de gemeente Westerveld kun je bij mij terecht voor je gitaarlessen. Rock, blues, metal, gospel, funk, jazz, country, pop en nog veel meer stijlen kun je bij mij leren spelen op je gitaar.
Ieder heeft een eigen smaak, stijl en niveau, dus de lessen worden voor jou op maat gemaakt.
Samen kunnen we jouw gitaarspel naar een hoger level brengen, maar plezier staat altijd voorop!

Zelf begon ik op mijn 13e jaar met gitaarspelen. Daarvoor speelde ik piano en ik heb jarenlang gedrumd (nog steeds een grote hobby). Maar pas toen ik mijn moeders oude gitaar ontdekte had ik mijn instrument voor het leven gevonden! Ik volgde gitaarles aan de Streekmuziekschool Noordwest-Veluwe en had daar zo veel plezier in dat ik verder wilde leren. In 2002 startte ik mijn opleiding Gitaar Jazz & Pop aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, waar ik studeerde bij Hans Voogt. Ik behaalde er mijn bachelor- en mastergraad en begon al tijdens mijn studie met lesgeven.
Ik ben werkzaam (geweest) bij verschillende muziekscholen in o.a. Zwolle, Harderwijk, Nunspeet, Nijkerk en Urk.
Zelf optreden vind ik ook fantastisch. Ik heb veel in bandjes gespeeld en op dit moment heb ik mijn eigen top2000-band.
Mijn passie voor lesgeven en optreden combineerde ik al meerdere malen in toffe studioprojecten met mijn leerlingen, waarbij we onze eigen singles opnamen in de studio en uitbrachten op cd.

Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich thuis voelen op gitaarles. Elk mens is muzikaal is op zijn/haar/diens eigen manier, dat is de boodschap die ik altijd probeer mee te geven."

Voor meer informatie of een vrijblijvende proefles kun je mailen naar melchzor@gmail.com. Voor de tarieven, klik hier.
Terug naar het docentenoverzicht