Nieuws van BLINK

Wie ons volgt weet: BLINK is altijd in beweging. En ons nieuws delen we graag. Hieronder een selectie nieuwsberichten van ons kunstencentrum.
Niets missen van BLINK? Volg ons dan op facebook of instagram

6-12-2023: Blij met klei in Steenwijk!
Ben jij niet bang voor een paar vieze handen en wil jij ontdekken wat je allemaal kunt creeëren met klei?  In januari 2024 start onze docent Margo v.d. Molen weer een cursus Blij met klei in ons beeldende atelier in Steenwijk. In 6 lessen leer jij diverse technieken om je mooiste creaties met klei te maken. Je werk wordt in een echte keramiekoven gebakken en je gaat het ook helemaal zelf glazuren. Lijkt je dit wat? Schrijf je dan vlug in, vóór de cursus vol zit!
Voor wie? Kinderen van ongeveer 8-12 jaar
Door wie? Margo v.d. Molen
Wanneer? Donderdag 18-1, 25-1, 1-2, 8-2, 15-2 en 29-2, van 15.30-17.00 uur
Waar? Beeldende atelier, theater De Meenthe, Stationsplein 1, Steenwijk 


6-10-2023: Onze uitblinkers op het grote podium!

Wat een talent heeft Meppel toch! CMV De Bazuin biedt jonge musici de kans om als solist op te treden met orkest op het podium van Schouwburg Ogterop. Extra trots zijn we natuurlijk op Meike (saxofoon) en Sjaak (klarinet), de uitblinkers die les hebben van onze Gerard Gerrits en Ilona Slomp. Voor meer informatie, klik hier.


29-09-2023: Ons strijkorkest gaat starten!
Heb je zin om in een strijkorkest te spelen? Samen een gezellige tijd te hebben en toe te werken naar een drietal uitvoeringen? Doe dan mee en geef je snel op! Het project is voor alle leeftijden, voor violisten en cellisten! Op het programma staan onder andere de bekenden muziekstukken “Shape of you”, “The Wellerman” en “Havana”. Iedereen is welkom, ook wanneer je geen viool- of cellolessen volgt bij Blink of Kunstenkorf! Klik snel hier voor meer informatie!


04-09-2023: Vanaf 11 september beginnen we weer!

We zijn er weer! Vanaf maandag 11 september beginnen onze lessen dans, muziek, theater en beeldende kunst in Meppel, Steenwijkerland en Westerveld. De aankomende week gebruiken we om de website zoveel mogelijk te vullen. Had je al les bij BLINK? Dan krijg je bericht van je docent. Nieuwe leerling? Bij BLINK volg je altijd een vrijblijvende proefles. Kijk in de agenda voor onze startactiviteiten of neem contact met ons op!