« Alle Evenementen

Beleef BLINK!

9 maart om 11:00 tot 16:00

Beleef BLINK op zaterdag 9 maart!
Lijkt het je leuk om muziek te maken in een orkest? Benieuwd hoe het om mee te dansen in een dansgroep? Droom je ervan om te zingen met een band, of zou je liever een heel groot schilderij maken? Misschien wil je wel een reportage schieten als een echte fotograaf. Bij BLINK kan het!
Op zaterdag 9 maart houden docenten en leerlingen van BLINK in De Plataan in Meppel een open dag in een nieuw jasje: Beleef BLINK!
Er wordt gemusiceerd, gezongen, gedanst en beeldend werk gemaakt en jij kunt meedoen. Proberen, oefenen en meteen laten zien aan publiek wat je hebt geleerd, zó ervaar jij wat kunst kan doen. Gezellig, laagdrempelig en vol plezier: wij van BLINK hebben er heel veel zin in!

Hoe ziet de dag eruit?
Docenten en leerlingen van BLINK zijn tussen 11.00-16.00 uur aanwezig in De Plataan. Kijk, luister, beleef en doe mee!
Tussen 11.00-12.00 en tussen 13.30-14.30 uur heb je de gelegenheid om rond te kijken, vragen te stellen, uit te proberen en te oefenen voor een presentatie die aansluitend (om 12.15 en 14.45 uur) plaatsvindt. Tijdens de presentatie mogen je ouders, familie, vrienden of andere belangstellenden komen kijken en luisteren. De uitvoering heeft een informeel karakter: plezier staat voorop!

Kies je voor muziek? Dan leer je een paar tonen op je favoriete instrument of oefen je een leuk liedje. Om 12.15 en/of 14.45 uur zing je met een echte band, of je speelt mee met een groot orkest.
Kies je voor dans, dan leer je snel de leukste moves. Je danst mee met een groep ervaren BLINK-dansers, op live muziek!
Liever iets maken? Als je voor beeldend kiest zie je jouw foto's of schilderij in de grote zaal van De Plataan. Je allereerste expositie!
Je kunt beide workshoprondes meedoen of een van de twee kiezen.
De dag is voor en door leerlingen van alle leeftijden en niveaus en is helemaal gratis.
Inschrijven is niet verplicht, maar als je zeker wilt zijn van een plekje, mail ons dan even!

Tijdschema
11:00 -12.00 inloop/info/workshops
12:15 – 13.00 presentatie met band/orkest/dansgroep/expo

- pauze -

13:30 – 14.30 inloop/info/workshops
14:45 – 15.30 presentatie met band/orkest/dansgroep/expo

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
11:00 tot 16:00

Locatie

De Plataan Meppel
Vledderstraat 3c
Meppel,
+ Google Maps